Як смачно зробити Шарлотка з мандаринами в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шарлотка з мандаринами
Інгредієнти
Мандарини 5 штук бажано без кісточок
Яйце 4 шт
Цукор 200 р
Борошно пшеничне 140 р
Щіпка солі
Мигдальна борошно для присипки форми за бажанням
Ванільний цукор за бажанням або ванілін
Шарлотка з мандаринами в духовці покроковий рецепт
1. Збиваємо яйця, сіль, цукор, ванілін до пишної білої маси. Маса збільшиться в 3-4 рази. Просіваємо борошно, додаємо очищені мандарини докір на 4 части.
2. Додаємо борошно до збитою масою. Зверху вниз інтенсивно швидко вимішуємо. Не вимішуйте довго. Ми повинні залишити «повітря» в тесті. За принципом бисквита.
3. Далі наповнюємо форму: присипаємо борошном форму, у мене мигдальний, виливаємо шар тіста, далі мандарини, знову шар тіста і знову мандарини. Відправляємо в духовку випікатися на 40 хв при 180. дверцята не відкриваємо. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою. Всім приємного аппетита.
Відео рецепт 👇