Щільний крем-чіз на олії для покриття торта зверху

Як смачно зробити Щільний крем-чіз на олії для покриття торта зверху простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Щільний крем-чіз на олії. Це покриття, яке підходить під велюр, яке не дасть вашому торту нікуди виїхати, яке ідеально лягає і легко вирівнюється 🤗

Інгредієнти

(На торт 18 см в діаметрі)

Вершкове масло кімнатної температури-120гр
Цукрова пудра-80 гр
Сирний сир (у мене Кукинг з холодильника)-500гр

Щільний крем-чіз на олії для покриття торта зверху покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури складаємо в діжу з пудрою і збиваємо до об’єднання. Додаємо сирний сир. Перемішуємо. Все, наш крем готовий. Так, ось так легко і просто. Нюанси: Після введення сиру масу довго збивати не потрібно, головне тільки перемішати до об’єднання!
2. При довгому збиванні утворюються бульбашки, від яких не так-то легко позбутися, враховуючи що крем виходить щільним. Якщо бульбашок уникнути не вдалося, то після збивання вимішуємо крем лопаткою. Якщо і це не допомогло, і на покритті залишилися бульбашки, то охолоджуємо торт і проводимо по ньому теплим шпателем. Маніпуляції повторюємо до повного выравнивания.
3. Масло природно беремо краще 82,5% ніяких спредів! Забарвлюється цей крем і жиро і водорозчинними барвниками! У холодильнику дубіє, тому зробили і завдали, зберігати нічого не потрібно!
4. Цей крем можна брали під велюр, але не перестарайтеся, для покриття велюр, достатньо потримати торт в морозилці хв 20.

5. Якщо все-таки ви потримали крем в холодильнику і він вкляк, то перед роботою потримайте його трохи кімнатній температурі, щоб він розм’як! І так, ви вже готували такий крем, тільки у вас або інші такі ж пропорції, але хтось не готовил.

Відео рецепт 👇