Шоколадне печиво тонке з тростинним цукром

Як зробити Шоколадне печиво тонке з тростинним цукром рецепт простий в духовці. Поспішаю поділитися з вами дуже оригінальним і неймовірно смачним домашнім печивом😍, магазинні солодощі тихо стоять у сторонці порівняно з ним 😁☺️

Інгредієнти

200 гр шоколаду;
120 гр тростинного цукру;
50 гр вершкового масла;
2 яйця;
Щіпка солі;
10 гр розпушувача;
100 гр пшеничного борошна.

Шоколадне печиво тонке з тростинним цукром покроковий рецепт

1. Розтопити шоколад (у мене суміш горького і молочної) і вершкове масло в мікрохвильовій печі. Збити яйця і цукор до густої, пухкої маси, також вона повинна стати світліше. Добре перемішати розтоплений шоколад і масло до однородности.
2. З’єднати яєчну масу і розтоплений шоколад (суміш не повинна бути гарячою, інакше зваріть яйця), додати дрібку солі, розпушувач, борошно, все перемішати міксером до однорідності. Тісто відсадити з допомогою ложки на деко з пергаменном.
3. Присипати майбутні печиво цукровою пудрою і відправити в розігріту духовку на 10-12 хвилин при 180 градусів. Вийняти готове печиво остудити на решітці і можна подавати до чаепитию.