Шоколадна ковбаса з печива, какао та горіхами

Шоколадна ковбаса з печива, какао і горіхами класична простий рецепт домашній 🔥 Добрі, приємні спогади дитинства ❤️ Коли мама її готувала, а потім ми всі дружно пили чай. Це було саме смачне ласощі! ⠀Чому вона так швидко завжди закінчувалася і заглядаючи в холодильник, кожен раз перевіряли, а раптом шматочок десь завалявся.

Інгредієнти

🔸печиво – 600 р
🔸цукор – 90 г
🔸масло вершкове – 200 г
🔸какао порошок – 50 г
🔸молоко – 170 мл
🔸горіхи (фісташки) – 60 р
🔸темний шоколад – 50 г

Глазур:
🔶темний шоколад – 100 г
🔶рослинна олія – 15 м

Шоколадна ковбаса з печива, какао і горіхами покроковий рецепт

1. Печиво подрібнити, половину у велику крихту, а половину можна в измельчителе. Додати горіхи. У сотейнику з’єднати масло, какао порошок, цукор, молоко. Поставити на огонь.

2. Помішуючи довести до закипання. Зняти з вогню. Додати шоколад. Дати йому розтопитися, перемішати до однорідності. Залити шоколадною масою подрібнене печиво. Усе ретельно перемешать.

3. Викласти масу в пакет, сформувати шоколадну ковбасу. Прибрати в холодильник на ніч. Мінімум на 3-4 часа.

4. Зверху прикрасити глазур’ю. Шоколад і масло розтопити в НВЧ імпульсами, перемішати до однородности.

Відео рецепт 👇