Шоколадна сирна паска з вишнею

Шоколадна сирна паска з вишнею простий рецепт . Дуже люблю поєднання шоколад-вишня. Ідеальне. Яка ж смачна паска!😍🤤😋 Смачніше, ніж «Три шоколаду»🔥

Інгредієнти

🔸сир з брикету – 500 г
🔸яйце – 2 шт
🔸цукор – 4 ст. л
🔸вершкове масло – 50 г
🔸ванілін – 1 г
🔸молочний шоколад – 70 р
🔸какао – 1 ст. л
🔸вишня заморожена – 150-200 р
🔸цукор – 2 ст. л
🔸кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л

Шоколадна сирна паска з вишнею покроковий рецепт

1. Вишню розморозьте, додайте 2 ст. л цукру і кукурудзяний крохмаль. Варіть на повільному вогні до загусання, займе ~ 5 хвилин. Остудіть. До сиру додайте яйця, подрібніть блендером до однорідної маси. Додайте цукор, ванілін, вершкове масло і збийте міксером. Нагрійте сирну масу на середньому вогні, постійно помішуючи, до перших бульбашок, але не кип’ятіть!

2. Зніміть з вогню, перемішайте, охолодіть до кімнатної температури. Шоколад розтопіть, додайте в остиглу сирну масу, просіяти какао і перемешайте.

3. Поставте пасочницу в тарілку, застеліть трохи вологою марлею, викладіть в неї сирну масу, зробіть поглиблення, викладіть вишневу начинку, закрийте всі залишилася сирною масою. Добре утрамбуйте. Краї марлі загорніть, зверху покласти що-небудь важке. Приберіть в холодильник на ніч. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇