Шоколадні брауні Lotus Biscoff простий рецепт в духовці. До речі про шедеври.. Брауні, який ви приготувати за цим рецептом ставитися до цієї категорії🍫 А готується як легко і швидко😍🤤
Інгредієнти
Брауні (діаметр форми 18-20 см):
Шоколад – 200 гр
Масло вершкове – 140 гр
Яйця – 2 шт.
Борошно – 80 гр
Цукор – 150 гр
Какао – 15 гр
Сіль – щіпка
Паста – чим більше, тим краще
Печеньки – аналогічно 👆🏼
Шоколадні брауні Lotus Biscoff покроковий рецепт
1. Розтопити вершкове масло з шоколадом в мікрохвильовці (імпульсами за 15 секунд, щоб не спалити шоколад) або на водяній бані. До розтопленого шоколаду додати яйця і перемішати. Всипати всі сухі інгредієнти: борошно, цукор (у мене цукрова пудра), какао і соль.
2. Замішати красиве, досить густе, але стекающее з лопатки тісто. Застелити форму пергаментом. Можете брати абсолютно будь-яку форму: квадрат, коло, прямокутник, серце і т. д. Просто орієнтуйтеся, щоб у вас Брауні рівним, невисоким шаром було (3-4 см)
3. Зверху викладаємо пасту і робимо візерунки. І прикрашаємо печивом. Випікати при 180 градусів приблизно 20 хвилин. У вас повинна бути зверху добре схватившаяся скоринка, а всередині трохи недопечений. Так само по часу орієнтуйтеся по своїй духовці. Його можна як в гарячому вигляді подавати з кулькою морозива, наприклад)
4. Так і прибрати в холодильник і є охолодженим🤤 Мій варіант другий)) З приводу пасти і печеньки Lotus Biscoff: я вам раджу купити кілограм 20 і дуже сильно радіти, тому що ця паста – відпад всього! У Росії можна замовити на озоне і вайлберисе.
5. Якщо супер лінь і не хочеться замовляти можна замінити на: нутеллу або будь-яку іншу шоколадну пасту, солодку арахісову пасту і т. д. Печиво теж можете будь-яке, але смачне і красиве!
Відео рецепт 👇