Шоколадні мафіни з білково заварним кремом

Шоколадні мафіни з білково заварним кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту
✅Кефір-125 р
✅Холодний кави-125 р
✅Яйця-2 шт.
✅Борошно-170 р
✅Цукор-180 г
✅Раст масло-100 г
✅Какао-30 г
✅Шоколад-40 г
✅Сода-1/2 ч. л
✅Сіль-Щіпка
✅Ванільний цукор-1 ч. л

БІЛКОВО-ЗАВАРНИЙ КРЕМ
✅Яєчні білки-90 р
✅Вода-50 г
✅Цукор-180 г
✅Лимонний сік-1 ч. л
✅Сіль-Щіпка

Шоколадні мафіни з білково заварним кремом покроковий рецепт

1. Для тіста.
Випікати в розігрітій до 180*С духовці, 20 мин.
2. БІЛКОВО-ЗАВАРНИЙ КРЕМ.
З’єднати в сотейнику і Варити до 118-120 градусів, на вище середньому вогні. Якщо ви вирішили пофарбувати, то краще додайте барвник відразу, а не після. Так як сироп у цей час може охолодитися, а він нам потрібен гарячим. Якщо остудилося, то можна знову розігріти до 120 градусів. Збити білки з дрібкою сіллю до легкої пены.
3. Далі вливаючи гарячий сироп збити до щільної маси,5-6 хв, на середніх і вище середніх обертах. Насадка: Wilton 1M.

Відео рецепт 👇