Це найсмачніші пампушки в житті! Шоколадні… ммм Обожнюю! Я впевнена, якщо ви приготуєте, то скажете теж саме! Як зробити Шоколадні пончики в духовці рецепт простий. Як зробити Шоколадні пончиків з глазур’ю в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Вершкове масло-30 гр
Молоко 125 гр
Цукор 70 гр
Яйце 1 шт
Сода 1/4 ч. л
Розпушувач 1 ч. л
Какао 20 гр
Борошно 170 гр
Глазур:
Шоколад молочний або темний 100 гр
Рослинне масло-10г
Посипка Цукрова, сублімована крихта ягід, кольоровий цукровий пісок, горішки, крихта безе – все, що є вдома, можете використовувати в якості декору.
Шоколадні пончиків з глазур’ю в духовці покроковий рецепт
1. Розтоплене вершкове масло змішуємо з яйцем і молоком. Додаємо цукор. Борошно змішати з содою, розпушувачем і какао. Об’єднуємо суміші і швидко перемішуємо міксером. Тісто вийде густе. Перекладаємо тісто в мішок і видавлюємо його в спеціальну форму для пончиков.
2. Випікаємо при 170 градусах 10 хвилин. … Якщо немає форми. То можна випекти в одній великій і потім вирізати бублики. Або ж використовувати будь-які інші форми, це на ваш розсуд 😉 У мене вийшло 10 штук. Кількість залежить від розмірів форм. Пончики можна приготувати заздалегідь. Прибрати в мішок і зберігати в холодильнику 3-4 дні. Для краси і смаку можна зробити шоколадну глазурь.
3. Глазур.
Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці і змішуємо з олією. Занурюємо кожен пончик в суміш і прикрашаємо. Можна їсти відразу!😉 А можна приготувати заздалегідь, загорнути в плівку, прибрати в холодильник. Так їх можна зберігати 3-4 дня.
Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці і змішуємо з олією. Занурюємо кожен пончик в суміш і прикрашаємо. Можна їсти відразу!😉 А можна приготувати заздалегідь, загорнути в плівку, прибрати в холодильник. Так їх можна зберігати 3-4 дня.