Шоколадні яйця в глазуре для прикраси великодня

Як зробити Шоколадні яйця в глазуре для прикраси великодня простий рецепт 🍫

Інгредієнти

🔹Для початку готуємо пластичний шоколад
Білий шоколад – 100 г
Глюкозний сироп – 30 г

🔹 Глазур:
Шоколад білий – 100 г
Рослинна олія – 25 р
Барвник жиророзчинний

Шоколадні яйця в глазуре для прикраси великодня покроковий рецепт

1. Пластичний шоколад.
1. Шоколад розтоплюємо будь-яким зручним способом.
2. Додаємо глюкозний сироп і перемішуємо.
3. Прибираємо в плівку або пакет і залишаємо на стабілізацію на 2 години (при кімнатній температурі)
Формуємо яйця і прибираємо в холодильник (поки готуємо глазур)

2. Глазур:
1. Розтоплюємо шоколад будь-яким зручним способом.
2. Додаємо рослинне масло і барвник.
3. Глазируем.
4. Прибираємо в холодильник.

3. Бризки:
Змішуємо горілку з кандурином і за допомогою кисті робимо брызги.

Відео рецепт 👇