Як зробити Шоколадно полуничний медовик рецепт простий 🍰 Це нелегальне задоволення 🤤 я вже не знаю які прикметники використовувати , щоб розповісти , що це божественно смачно 👅💦 . Ваш дофамін мені скаже спасибі 😉 Кайфанете так, як ніколи 💯
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 114/7.9/3.5/12.2
Вага торта : 1.029 гр
для бісквіта :
3 иичка
80 гр – меду
150 гр – грецького йогурту
40 мл – кефіру 1%
125 гр – ц/з рисового борошна
15 гр -какао ( у мене знежирений алкалізованний)
1 ч. л соди ( без гірки )
1/2 ч. л кориці
підсолоджувач за смаком
для крему :
188 гр -грецького йогурту
230 гр – м’якого сиру 5%( можна взяти 420 гр чогось одного : сметани/ йогурту/ м’якого сиру/ Рікотти )
підсолоджувач за смаком
Куркумін – 1 ч. л для кольору ( за бажанням)
👩🏻🍳для просочення :
80 мл окропу+ щіпка ваніліну + підсолоджувач
Для полуничної прошарку :
Полуниця розморожена – 50 гр
Шоколадно полуничний медовик покроковий рецепт
1. Білки відокремити від жовтків. До меду (якщо у вас твердий – злегка розтопити) додати всі рідкі інгредієнти і перемішати , додати сухі і ретельно перемішати до однорідності. Білки з дрібкою солі збити до міцних піків і акуратно силіконової лопаткою ввести їх в наше тісто перемішуючи знизу вверх.
2. Перелити у форму( у мене силіконова 16 см) і поставити в заздалегідь розігріту до 180° духовку на 35 хв до сухої зубочистки , після чого остудити на решітці і прибрати в холодильник мінімум на 3 години, попередньо обернувши щільно в харчову плівку. У бісквіта зрізати тонку шапочку і дрібно нарізати (для крихти).
3. Розрізаємо його на 3 частини (можна на 4). Кожен бісквіт просочуємо сиропом. Для крему змішати всі інгредієнти. полуницю нарізати кубиком. Збірка: Я збирала в кільці з ацетатної плівкою, але це не обов’язково. Корж ~ крем~корж~крем~полуницю в центр викладаємо ~ корж~ крем~ крихта . Прибираємо в холодильник на ніч пропитываться.