Шоколадно-ванільний Мармуровий чізкейк Сан-Себастьян

Як смачно зробити Шоколадно-ванільний Мармуровий чізкейк Сан-Себастьян простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. 🍰 Шоколадно-ванільний, кремовий, що тане в роті чізкейк🤤 Це мій самий улюблений десерт і, вочевидь, ваш фаворит серед моїх рецептів🔥 загалом готуйте і насолоджуйтеся👌🏼 Не одній мені товстіти🐷

Інгредієнти

На чізкейк 18 см треба:

1. Сирний сир – 500 гр
2. Вершки 33% – 250 гр
3. Цукор – 130 гр
4. Яйце – 3 шт
5. Крохмаль – 30 гр
6. Какао – 20 гр
7. Ванілін – щіпка

Шоколадно-ванільний Мармуровий чізкейк Сан-Себастьян покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти в мисці й пробити блендером. Або добре перемішати віночком. Розділити на дві частини і в одну додати какао, перемішати. Роз’ємну форму застелити пергаментом і, чергуючи, вилити слои.

2. Зробити візерунки і відправити в заздалегідь розігріту до 230 градусів на 20 хвилин. Потім збільшити до 250 і випікати ще 10 хвилин. Якщо буде сильно підгоряти, зменшити градус.

3. Дістати з духовки і залишити остигати при кімнатній температурі, потім прибрати в холодильник для стабілізації на 7-8 годин. Готово!

Відео рецепт 👇