Шоколадний бісквіт на молоці і маслі

Шоколадний бісквіт на молоці і олії простий рецепт.

Інгредієнти

На 2 форми 16 см:
Борошно пшеничне – 235 р .
Яйце с1 – 2 шт.
Молоко – 260 р.
Цукор – 300 р.
Какао – 65 р.
Масло вершкове – 60 р.
Масло рослинне – 60 р.
Сода – 1 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Оцет – 1 ст. л.

Шоколадний бісквіт на молоці і маслі покроковий рецепт

1. В чашу міксера скласти яйця (кімнатної температури), молоко (кімн. темп.), цукор, вершкове масло (кімн. темп.) і рослинне масло. Перемішати на низькій швидкості миксера.
2. Віночком перемішати всі сухі інгредієнти в окремій чаші (борошно, сода, сіль, какао) Продовжуючи працювати міксером ввести сухі інгредієнти в рідкі. Збільшіть швидкість і збийте до объединения.
3. Додайте оцет і ще раз перемішайте. Тісто розділити на два кільця діаметром 16 див. Випікати при температурі 160 градусів 30-40 хв. (готовність перевіряти шпажкою через 30 хв).

4. Ставити тільки в розігріту духовку!! Залишити бісквіт в закритій духовці на 15 хв. Потім остуджувати у відкритій духовці ще 15 хв. Потім вийняти з форм, упакувати в плівку і прибрати в холодильник мінімум на 6 часов.