Рецепт не новий, але дуже вдалий, це підтвердять всі мої курсанти🙌🏻 Бісквіт виходить пористий, в міру вологий, дуже шоколадний. Підійде для будь-якого бісквітного торта. Для основи муссовых тортів. Для кейкпопсов. Для тістечок. Як зробити смачний Шоколадний бісквіт з какао для тортів рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт:
3 яйця
320г цукор
270 г борошно
50 г какао
12 г розпушувач
100 г олія соняшникова
150 г молоко
70 г окріп
Шоколадний бісквіт з какао для тортів покроковий рецепт
1. Яйця збити в піну, поступово додати цукор. Збити до пишної світлої маси. Окремо змішати молоко і масло. Окремо сухі інгредієнти: борошно, какао, розпушувач. Ввести почергово сухі і рідкі інгредієнти до білково-цукрової смеси.
2. Перемішати на низьких оборотах міксера. Ввести 70 г окропу в тісто, перемішати. Перелити тісто у форму і випікати при 170 градусах до сухої шпажки.
3. Одержаний бісквіт охолодити на решітці, пакуємо в плівку, прибираємо в холодильник на кілька годин. Нарізаємо і використовуємо, як задумали) Можна зберігати в морозилке.