Шоколадний бісквіт з кавою та какао на окропі і кефірі

Сьогодні рецепт мого улюбленого шоколадного бісквіта! 🥮 Смачний, соковитий і бюджетний! 🍫 Ідеальний для тортів і тістечок 🍰🧁 Форма 20 см в діаметрі, висота 8 см. Як приготувати смачний Шоколадний бісквіт з кавою та какао на окропі і кефірі в духовці рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

• яйця С1 2шт
• цукор 300 г
• кефір 240 р
• рослинне масло 110 р
• окріп 240 р
• борошно 470 р
• алкализованное какао 45 р
• розпушувач 5 р
• сода 10 р
• 0,5 ч. л. розчинної кави (за бажанням)

Шоколадний бісквіт з кавою та какао на окропі і кефірі покроковий рецепт

1. Яйця і цукор з’єднуємо і збиваємо до пишної світлої маси близько 5 хвилин. У склянці з’єднуємо кефір і рослинне масло. У миску кладемо борошно, просіяне какао, розпушувач і соду.
2. все Перемішуємо вінчиком. У збиті яйця з цукром, вливаємо рідкі інгредієнти (кефір, масло), перемішуємо. Вводимо сухі інгредієнти, також перемешиваем.
3. Коли маса об’єдналася, вводимо окріп (можна в окріп додати розчинна кава), перемішуємо. Як тільки маса заварилася, перелити у форму і накриваємо кришкою або фольгою. Відправляємо в розігріту духовку при температурі 160°.