Шоколадний десерт з бісквіту і крему простий рецепт.
Інгредієнти
Для бісквіта
2 шт. яєць
50 гр. цукру
90 гр. борошна
3 гр. розпушувача,
щіпка солі.
⠀
Для крему:
400 гр. сирного сиру
150 гр. цукрової пудри
300 гр. вершків 35%.
Прикрасила ягодами:
200 гр. ягід полуниці і банана
Можна використовувати будь-які ягоди і фрукти.
Шоколадний десерт з бісквіта і крему покроковий рецепт
1. Збиваємо яйця з дрібкою солі і цукром до пишної маси після просіваємо борошно з розпушувачем. Вливаємо тісто на деко і печемо в духовці при 180 гр. 15 хвилин (до сухої зубочистки)
2. Для крему збиваємо сирний сир і цукрову пудру хвилину і після вливаємо вершки. Збиваємо до однорідної і пишної маси і крем готов.
3. Збираємо за бажанням. Все за принципом бісквіт ягоди і крем. І звичайно ж ШОКОЛАДУ не буває багато 🙃
Відео рецепт 👇