3 рецепту ганаша для покриття торта!!! Продовжуємо збирати елементи для нашого торта-конструктора!😍 Я вже робила збірки начинок, хрустких шарів… Прийшов час покриття. Як зробити Шоколадний ганаш для покриття торта (темний, білий і молочний) рецепт простий. Це, напевно, один з найважливіших елементів торта, адже саме він тримає всю начинку всередині, захищає її від пошкоджень і служить основою під декор. Зробивши ідеальне вирівнювання, можете вже вважати що торт у вас вдався! Навіть мінімалістичний декор буде фантастично виглядати на гладкою і рівній поверхні. Сьогодні я хочу з вами поділитися пропорціями шоколадного ганаша. Це один з самих стабільних і смачних варіантів фінішного крему⭐
Інгредієнти
Ганаш на темному шоколаді:
Шоколад темний 65-70% 500 р.
Вершки 35 % 300 р.
Ганаш на молочному шоколаді:
Молочний шоколад 480 р.
Вершки 35% 240 р.
Ганаш на білому шоколаді:
Білий шоколад 370 р.
Глюкозний сироп 40 р.
Вершки 33% 130 р
Вершкове масло 82,5% 170 г
Шоколадний ганаш для покриття торта (темний, білий і молочний) покроковий рецепт
1. 🍫Ганаш на темному шоколаді:
1. Вершки нагріти до кипіння, вилити на шоколад.
2. Почекати 2 хвилини, перемішати.
3. Пробити блендером.
4. Накрити плівкою вконтакт, прибрати в холодильник щоб він трохи схопився, але не до конца.
1. Вершки нагріти до кипіння, вилити на шоколад.
2. Почекати 2 хвилини, перемішати.
3. Пробити блендером.
4. Накрити плівкою вконтакт, прибрати в холодильник щоб він трохи схопився, але не до конца.
2. 🍫Ганаш на молочному шоколаді:
1. Вершки довести до кипіння.
2. Вилити на шоколад, залишити на пару хвилин.
3. Перемішати до однорідності.
4. Накрити харчовою плівкою вконтакт. Прибрати в холодильник на кілька годин.
5. Коли ганаш стабілізувався, збити.
6. Покрити торт відразу ганаш дуже швидко застывает.
1. Вершки довести до кипіння.
2. Вилити на шоколад, залишити на пару хвилин.
3. Перемішати до однорідності.
4. Накрити харчовою плівкою вконтакт. Прибрати в холодильник на кілька годин.
5. Коли ганаш стабілізувався, збити.
6. Покрити торт відразу ганаш дуже швидко застывает.
3. 🍫Ганаш на білому шоколаді:
1. Масло заздалегідь дістати з холодильника, воно має бути м’яким.
2. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
3. Вершки нагріти з сиропом глюкози, перемішати до однорідності. У кілька прийомів ввести в шоколад
4. Додати м’яке вершкове масло, пробити блендером.
5. Прибрати в холодильник на кілька часов.
1. Масло заздалегідь дістати з холодильника, воно має бути м’яким.
2. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
3. Вершки нагріти з сиропом глюкози, перемішати до однорідності. У кілька прийомів ввести в шоколад
4. Додати м’яке вершкове масло, пробити блендером.
5. Прибрати в холодильник на кілька часов.