Шоколадний ганаш для покриття торта (темний, білий і молочний)

3 рецепту ганаша для покриття торта!!! Продовжуємо збирати елементи для нашого торта-конструктора!😍 Я вже робила збірки начинок, хрустких шарів… Прийшов час покриття. Як зробити Шоколадний ганаш для покриття торта (темний, білий і молочний) рецепт простий. Це, напевно, один з найважливіших елементів торта, адже саме він тримає всю начинку всередині, захищає її від пошкоджень і служить основою під декор. Зробивши ідеальне вирівнювання, можете вже вважати що торт у вас вдався! Навіть мінімалістичний декор буде фантастично виглядати на гладкою і рівній поверхні. Сьогодні я хочу з вами поділитися пропорціями шоколадного ганаша. Це один з самих стабільних і смачних варіантів фінішного крему⭐

Інгредієнти

Ганаш на темному шоколаді:
Шоколад темний 65-70% 500 р.
Вершки 35 % 300 р.

Ганаш на молочному шоколаді:
Молочний шоколад 480 р.
Вершки 35% 240 р.

Ганаш на білому шоколаді:
Білий шоколад 370 р.
Глюкозний сироп 40 р.
Вершки 33% 130 р
Вершкове масло 82,5% 170 г

Шоколадний ганаш для покриття торта (темний, білий і молочний) покроковий рецепт

1. 🍫Ганаш на темному шоколаді:
1. Вершки нагріти до кипіння, вилити на шоколад.
2. Почекати 2 хвилини, перемішати.
3. Пробити блендером.
4. Накрити плівкою вконтакт, прибрати в холодильник щоб він трохи схопився, але не до конца.
2. 🍫Ганаш на молочному шоколаді:
1. Вершки довести до кипіння.
2. Вилити на шоколад, залишити на пару хвилин.
3. Перемішати до однорідності.
4. Накрити харчовою плівкою вконтакт. Прибрати в холодильник на кілька годин.
5. Коли ганаш стабілізувався, збити.
6. Покрити торт відразу ганаш дуже швидко застывает.

3. 🍫Ганаш на білому шоколаді:
1. Масло заздалегідь дістати з холодильника, воно має бути м’яким.
2. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
3. Вершки нагріти з сиропом глюкози, перемішати до однорідності. У кілька прийомів ввести в шоколад
4. Додати м’яке вершкове масло, пробити блендером.
5. Прибрати в холодильник на кілька часов.