Шоколадний ганаш з нутеллою для торта

Як зробити щільний Шоколадний ганаш з нутеллою для торта рецепт простий. Підійде для покриття торта, капкейків, прикраси, не пливе і класно тримає форму 🖤 Зберігай рецепт, щоб не втратити 😍

Інгредієнти

чорний шоколад – 80 гр
нутелла – 75 гр
жирні вершки – 110 гр
вершкове масло – 20 гр

Шоколадний ганаш з нутеллою для торта покроковий рецепт

1. Шоколад поламай на дрібні шматочки, додай до нього нутеллу і вершки і поставити на парову баню. Розтопи суміш, постійно помішуючи. ⠀ Коли маса стане однорідною, додай до неї вершкове масло і помішувати, поки воно не розтане. ⠀
2. Зніми ганаш з парової лазні, переклади в кондитерський мішок, якщо хочеш красиво прикрасити випічку, або ж звичайну миску, якщо плануєш просто його намазати, і остуди. ⠀
3. Коли ганаш стане густим і пластичним – можна приступати до роботи з ним.