Шоколадний кекс вологий в духовці

Як зробити смачний Шоколадний кекс вологий в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

115 г темного шоколаду
125 мл гарячої кави
170 г вершкового масла
200 р цукру
3 яйця
1 чайна ложка ванільного екстракту
160 г борошна
60 г какао-порошку
1 щіпка кориці
1/2 чайної ложки солі
1 1/2 чайної ложки розпушувача
200 г крем-фреш

Шоколадний кекс вологий в духовці покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180 ° C. Змастити маслом невелику форму для випічки і застелити його папером для випічки. Зварити 125 мл гарячої міцної кави. Розтопити в ньому шоколад. Відкласти сторону.
2. Збити масло з цукром до кремоподібної консистенції. Додайте по одному яйця, а потім – ваніль. Змішайте борошно з какао, сіллю, розпушувачем і корицей.
3. Додайте в каву крем-фреш і перемішайте. Тепер по черзі додайте кавовий крем-фреш і борошно в суміш масла і яєць і збивайте, поки не закінчаться інгредієнти. Вилити у форму і випікати близько години. Готовність перевіряйте зубочисткой.