Шоколадний крем ганаш капучіно

Як зробити Шоколадний крем ганаш капучіно рецепт простий. Сьогодні приготуємо смачний крем для кавових тортиків і тістечок – ганаш Капучіно!

Інгредієнти

на прошарок торт 16 см (2 шари крему)

вершки 33% 350 р
темний шоколад (54,5%) 250 р
кава розчинна 5 р
цукрова пудра за смаком (я додавала приблизно 15 г)

Шоколадний крем ганаш капучіно покроковий рецепт

1. Вершки та кава довести до кипіння. Залити темний шоколад гарячими вершками, додати цукрову пудру і дати суміші трохи постоять.

2. Масу пробити блендером. Ганаш перелити в широкий посуд, накрити харчовою плівкою в контакт і поставити в холодильник на 5-6 часов.

3. Готовий крем перемішати міксером на низькій швидкості або збити до пышности.