Шоколадний крем з кокосового молока, какао і пектині

Як зробити домашній Шоколадний крем з кокосового молока, какао і пектині простий рецепт. З кокосовим маслом, ДХІ можна приготувати! А ще! Крем приємно тяянется, немов нутелла! Зберігати в холодильнику 5 діб. Не псується. Готуємо крем. Крему вийшло багато.

Інгредієнти

1. Молоко кокосове ( можна мигдальне, або фісташкове) 330 мл
2. Какао терте 45 г ( погуглите, що це)
3. Пектин 2 ч. л. без гірки
4. Щіпка солі
5. Підсолоджувач за бажанням
6. Масло вершкове 65 г холодне, але не заморожене

Шоколадний крем з кокосового молока, какао і пектині покроковий рецепт

1. В каструлю вливаємо молоко, додаємо підсолоджувач. Через 2 хвилини додаємо какао терте, сіль. Какао терте повністю розтопилося в молоці, зменшуємо вогонь і додаємо по трохи пектину і активно перемішуємо вінчиком! Коли крем добре загусне – прибираємо з огня.
2. Додаємо вершкове масло і до однорідності заглибним блендером! Можна спробувати і віночком, не знаю, чи буде відрізнятися консистенція. Повністю остудити і прибрати в холодильник на 5-7 годин для стабілізації і густоты.

3. Все, готово! Якщо ви хочете заповнити еклери цим кремом, то попередньо потрібно еклери добре остудити (навіть підтримати в холодильнику пару годин в пакеті або харчовій плівці). І крем повинен бути холодним, після стабілізації в холодильнике.

Відео рецепт 👇