Шоколадний пиріг торт з молоком та сметаною

Як зробити смачний торт Шоколадний пиріг з молоком і сметаною рецепт простий.

Інгредієнти

(форма 9 23):

•Борошно: 125 гр
•Цукрова пудра: 200 гр
•Какао: 60 гр
•Розпушувач: 3/4 ч. л.
•Сода: 1/2 ч. л.
•Сіль: 1/2 ч. л.
•Яйця: 1 шт С0
•Молоко: 125 мл
•Раст. масло: 60 гр
•Тепла вода: 100
•Молочний/гіркий шоколад: 125 гр
•Сметана: 125 гр

Шоколадний пиріг торт з молоком і сметаною покроковий рецепт

1. У глибокій мисці змішати борошно, цукрову пудру, какао, розпушувач, соду, сіль і перемішати віночком. У суху суміш додати яйце, молоко, рослинну олію. Все ретельно перемішати. Додати теплу воду і знову перемішати. Вилити нашу суміш у форму для випікання (попередньо можна покласти в неї пергамент, щоб легше було діставати).
2. Випікати приблизно 40-45 хвилин при 150°С (режим вентилятор), готовність перевіряємо паличкою, на ній не повинно залишатися тісто. Форма – 9 23. Якщо у вас менше, то ділите інгредієнти на 2.

3. Для крему: підігріти сметану, розтопити шоколад. З’єднати сметану з шоколадом і перемішати. У остиглого бісквіта зрізати «маківку», щоб він був рівним. На бісквіт намазати крем і відправити в холодильник на 1 час.