Як зробити Шоколадний торт Рената Агзамова Снікерс ПП простий рецепт. Приготуйте мою версію і переконайтеся самі, наскільки цей торт чудовий.
Інгредієнти
Бісквіт:
– Жовтки 3шт
– Вода 70мл (додати ще трохи, якщо надто густо)
– Ванілін щіпка
– FitParade 7: 10г
– Борошно просеянная 100г (брала рисову і ц/з пшеничне 1:1)
– Кукурудзяний крохмаль 30г
⠀
Меренга:
– Білки 3шт
– Сироп топінамбура або мед 30г
– Сорбіт або эритрит 50г
– Щіпка солі
⠀
Арахісова карамель:
– Арахісова паста без добавок 150г
– Сироп топінамбура 125г
⠀
Крем:
– Сирний сир 250г
– М’який сир 90г
– FitParade 7: 10г
– Ванілін щіпка
– 2/3 карамелі арахісової
КБЖУ тортика – 210/10/6/14,9
Шоколадний торт Рената Агзамова Снікерс ПП покроковий рецепт
1. Збити все для меренги на високій швидкості міксера до щільних глянцевих піків. Для бісквіта все також збити і акуратно вмішати в білки. Додати какао (20г), просіяти через сито і перемешать.
2. Випікати пару коржів на розігрітій і змащеній краплею олії під кришкою на сковорідці (10 хвилин). Вирізати кільцем (15см) коржи.
3. Для карамелі все збити в блендері, 2/3 додати в діжу міксера, хакнуть всі інші інгредієнти для крему і збивати 10-15 секунд на високій скорости.
4. Зібрати торт як показано на видео.
5. Готово!
Відео рецепт 👇