Шоколадний торт санчо панчо домашній

Як приготувати смачний Шоколадний торт санчо панчо домашній рецепт простий. Субота той день, коли можна насолодитися сніданком по повній, тому з’їсти від цього десерту цілу половину і не боятися що це десь відкластися – просто блаженство 😍. У вас є ще час, зробити його на завтра і не встаючи з ліжка, з кофеечком уплести підлогу торта❤️🔥❤️🔥 як це зробила я сьогодні 😌. Він шалено ніжний, просочений, просто зникає в роті тортик 🤤

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г: 78/5.7/2.5/7.8
На половину :247/17.9/7.9/24.8
На весь :494/35.8/15.8/49.5
Вага всього торта :632г

Бісквіт:
Яйце – 1 шт
Молоко – 40 мл
Какао – 8 г( у мене знежирений)
Борошно (у мене рисова) – 30 г
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Підсолоджувач

Крем:
Біо йогурт натуральний – 120 г( можна замінити на м’який сир)
грецький Йогурт 2% – 250 р
Ванілін
підсолоджувач
какао 2 г ( за бажанням)

Просочення:
Вода+підсолоджувач – 30 мл

Начинка:
конфітюр суниця б/з – 100г (у мене від Іван поле )

Зверху:
У мене шоколадний сироп б/з від Іван поле

Шоколадний торт санчо панчо домашній покроковий рецепт

1. Збити вилкою Яйце і молоко. Додати всі сухі інгредієнти і перемішати. Випікати в мікрохвильовій печі 3 хвилини. Остудити і нарізати кубиками. Для крему змішати всі. У миску викласти всі складові, 1/3 крему відкласти в окрему миску і додати какао, це на покриття сверху.
2. В крем додаємо нарізану бісквіт, конфітюр, просочення. Добре все змішуємо. Беремо Тарілку/ контейнер не широку, але глибоку, застеляємо харчовою плівкою, утрамбовуємо туди отриману масу, залишаємо просочуватися в холодильнику на ночь.
3. Вранці, заливаємо залишками крему, поливаємо сиропом і насолоджуємося 🤤