Як приготувати смачний Шоколадний торт санчо панчо домашній рецепт простий. Субота той день, коли можна насолодитися сніданком по повній, тому з’їсти від цього десерту цілу половину і не боятися що це десь відкластися – просто блаженство 😍. У вас є ще час, зробити його на завтра і не встаючи з ліжка, з кофеечком уплести підлогу торта❤️🔥❤️🔥 як це зробила я сьогодні 😌. Він шалено ніжний, просочений, просто зникає в роті тортик 🤤
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г: 78/5.7/2.5/7.8
На половину :247/17.9/7.9/24.8
На весь :494/35.8/15.8/49.5
Вага всього торта :632г
Бісквіт:
Яйце – 1 шт
Молоко – 40 мл
Какао – 8 г( у мене знежирений)
Борошно (у мене рисова) – 30 г
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Підсолоджувач
Крем:
Біо йогурт натуральний – 120 г( можна замінити на м’який сир)
грецький Йогурт 2% – 250 р
Ванілін
підсолоджувач
какао 2 г ( за бажанням)
Просочення:
Вода+підсолоджувач – 30 мл
Начинка:
конфітюр суниця б/з – 100г (у мене від Іван поле )
Зверху:
У мене шоколадний сироп б/з від Іван поле
Шоколадний торт санчо панчо домашній покроковий рецепт
1. Збити вилкою Яйце і молоко. Додати всі сухі інгредієнти і перемішати. Випікати в мікрохвильовій печі 3 хвилини. Остудити і нарізати кубиками. Для крему змішати всі. У миску викласти всі складові, 1/3 крему відкласти в окрему миску і додати какао, це на покриття сверху.
2. В крем додаємо нарізану бісквіт, конфітюр, просочення. Добре все змішуємо. Беремо Тарілку/ контейнер не широку, але глибоку, застеляємо харчовою плівкою, утрамбовуємо туди отриману масу, залишаємо просочуватися в холодильнику на ночь.
3. Вранці, заливаємо залишками крему, поливаємо сиропом і насолоджуємося 🤤