Американський десерт Брауні з шоколаду і какао

Занадто багато запитів з проханням рецепта 🤩 Ловіть один з наших найулюбленіших рецептів Brownie 🍫🍫🍫 Брауні — це традиційний американський десерт з хрусткою шоколадної скоринкою. Брауні за цим рецептом, за рахунок комбінації шоколаду і какао, виходять мега-супер-нереально шоколадні 🍫😍😋, з щільною і вологою текстурою. Як приготувати смачний Американський десерт Брауні з шоколаду і какао рецепт простий в духовці.
Можна випікати і у формі капкейків)❗ найважливіше – не перетримати брауні в духовці! Інакше він буде дуже сухий! Як перевірити готовність? Так як у всіх духовки різні, сліпо слідувати часу зазначеному в рецепті не варто ☝🏻 Це лише орієнтир, і це стосується не тільки брауні😊 В середньому на випікання цих тістечок сягає 25-30 хвилин за будь-яким рецептом.

Інгредієнти

✔️115 гр шоколаду
✔️115 гр злив. масла
✔️2 яйця
✔️150 гр цукру
✔️55 гр борошна
✔️35 гр какао (беріть гарний, від нього залежить смак, в магазинах саме хороше і доступне за ціною – Dr.Oetker або Мрія)
✔️щіпка солі.

Всі продукти кімнатної температури.

Американський десерт Брауні з шоколаду і какао покроковий рецепт

1. Розтоплюємо шоколад і вершкове масло. Можна на водяній бані або в мікрохвильовій печі імпульсами. Повинна вийти однорідна гладка блискуча маса. Змішати просіяне борошно, какао та сіль. Яйця збиваємо з цукром до бела.
2. Зменшити швидкість і додати шоколадну суміш. Далі вводимо сухі інгредієнти. Перемішуємо лопаткою акуратно, до повного з’єднання. Випікати в духовці при температурі 180 градусів 20-25 минут.

3. Перевіряти зубочисткою, вона повинна виходити трохи вологими крихтами, але не сухою! Зберігати в холодильнику в закритому контейнері до 2-х днів. За бажанням можна покрити зверху шоколадним ганашем.

Відео рецепт 👇