Як зробити дуже смачний Шоколадний торт з горіхами і вершковим кремом рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
Для бісквіта:
Горіхи – 60 гр.
Рослинне масло – 100 мл
Цукор – 200 гр.
Яйце – 3 шт.
Борошно – 250 гр.
Какао – 60 гр.
Сода харчова – 1 ч. л.
Розпушувач – 1 ч. л.
Гаряча вода (окріп) – 200 мл
Для крему:
Вершки (33-35%)- 300 мл
Цукор пудра – 3-4 ст. л.
Сирний сир – 100 гр.
Шоколадний торт з горіхами і вершковим кремом покроковий рецепт
1. Сьогодні з Вами хочу поділитися рецептом Горіхового торта. Горіховий торт дуже легко готується з шоколадним бісквітом. Для бісквіта нам знадобляться: горіхи, рослинне масло, цукор, яйця, борошно, какао, харчова сода, розпушувач і гаряча вода. З початку, в посуд кладемо яйця. Зверху кладемо цукор і добре перемішуємо міксером до білої піни. Наливаємо олію і ще раз перемішуємо. У гарячу воду кладемо какао з содою і добре перемешиваем.
2. Переливаємо в яєчну масу і добре все перемішуємо. Потім просіваємо потроху борошна з розпушувачем і перемішуємо міксером. Горіхи подрібнюємо за допомогою блендера або ножа. Кладемо їх в тісто. Перемішуємо зверху вниз силіконової лопаткою або ложкою. Наше тісто готове. Беремо форму діаметром 22 див. Наливаємо тісто у форму. Знизу постелила пергаментний папір. Розігрійте духовку до 180 градусів. Готуємо 35-40 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою і не забудьте остудить.
3. Поки що будемо готувати крем. Нам знадобляться: охолоджені вершки, сирний сир і цукрова пудра. Починаємо збивати вершки на самій повільній швидкості. Як тільки вершки починають густіти, в окремому посуді перемішуємо сирний сир. Якщо він буде м’який, то швидше змішається з вершками і вийде хороший крем. Тепер кладемо залишився сирний сир, а також цукрову пудру. Перемішуємо поки крем не стане повністю густым.
4. Бісквіт у мене повністю охолов. Я поділила його на 2 частини. Можна поділити на 3 частини. Це на Ваш розсуд. Змащуємо нашим готовим кремом. Залишилися кремом змащуємо зверху другого коржа. Робіть шар крему товстіший. До речі, можна оформити торт, як Вам зручно. Можна прикрасити ягодами або рідким шоколадом. Я прикрасила орехами.
5. Так як наш торт називається Горіховим, я подрібнила і посипала горіхи. У мене волоські горіхи. Я подрібнила з допомогою блендера. Можна подрібнити ножем. Тепер посипаємо зверху. Наш торт готовий. Цей торт простий і легкий у приготуванні. Виходить дуже м’яким і смачним. Думаю, Вам дуже сподобається. Друзі, обов’язково спробуйте приготовить.