Шпинатний закусочний торт з червоною рибою сирним сиром

Як смачно зробити Шпинатний закусочний торт з червоною рибою сирним сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Закусочний торт з червоною рибою і шпинатом.

Інгредієнти

Для коржів :
↪️яйця 6 шт.
↪️рослинна олія 90 мл
↪️сметана 120 грам
↪️подрібнений шпинат 120 грам
↪️сіль 1/2 ч. л.
↪️борошно 150 грам
↪️ розпушувач 1 ч. л.

Для начинки :
↪️Сирний сир -500 грам
↪️Кріп пару гілок.
↪️малосольна червона риба -250 гр.

Шпинатний закусочний торт з червоною рибою сирним сиром покроковий рецепт

1. Готуємо коржі: Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки з’єднайте з рослинним маслом, шпинатом і сметаною. Вбиваємо до однорідного стану. Додаємо просіяне з розпушувачем борошно і замішуємо однорідне тісто окремо збиваємо Білки з сіллю до середніх піків. Додаємо третину білків і обережно змішуємо з тестом.

2. З’єднуємо тісто з рештою білками і дбайливо перемішуємо рухами знизу вгору, намагаючись витиснути якомога менше повітря з маси. Викладаємо на деко 30*40 см, застелене пергаментом або силіконовим килимком, і розрівнюємо. Відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності, близько 15 минут.

3. Виймаємо, знімаємо з дека і повністю охолодити. Розрізаємо на 4 частини. Для начинки нарізаємо кубиками рибу і з’єднуємо з сиром і нарізаним кропом. Загортаємо у плівку і кладемо в холодильник на пару годин. Потім розгортаємо і нарізаємо на порційні шматочки. Для зручності подачі краще заколоти шпажками.(я відразу разрезала)