Швидкий хачапурі з адигейський і сиром сулугуні

Швидкий хачапурі з адигейський і сиром сулугуні простий рецепт.

Інгредієнти

На 2 середніх хачапурі:

200 р борошна
70 г молока
70 г води
1 ч. л (~2-2,5 гр) без гірки сухих дріжджів
1 ст. л цукру
1/3 ч. л солі
3 ст. л рослинного масла

Для начинки потрібно змішати 2 види сиру
180 г адигейського
сулугуні 300 г (~100 г відкласти)

Додатково:
Жовток

Швидкий хачапурі з адигейський і сиром сулугуні покроковий рецепт

1. З’єднати всі інгредієнти і замісити тісто. Я це роблю міксером, насадкою гак, тісто дуже комфортне, швидко збирається в кулю. Накрити миску плівкою і залишити на півтора-дві години, щоб воно виросло в 2 раза.
2. Підійшло тісто розділити на 2 частини. Кожну частину тіста розкачати в коло, в середину викладіть половину сиру. Краї тіста підігнути і зібрати в центрі і защипнути, вийде як би мішечок (схожий на буратту😂).
3. Перевернути цей мішечок швом вниз і знову розкачайте в коло. Змастити жовтком і посипати заздалегідь відкладеним сиром сулугуні. Випікати при 200 гр 20 минут.