Скляна локшина з яловичиною та овочами по китайськи на сковороді

Скляна локшина з яловичиною та овочами по китайськи на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

яловичина 300 грам
баклажан 1 шт великий
перець 1 шт
цибуля 1 цибулина
скляна локшина 1 упаковка

СОУС ДЛЯ ЛОКШИНИ
соєвий соус 5 ст. ложок
устричний соус 3 ст. ложки
винний оцет 1 ст. ложка
цукор 1 чайна ложка
кунжутна паста 1 ст. ложка
сіль і перець за смаком
часник 2-3 зубчика

Скляна локшина з яловичиною та овочами по китайськи на сковороді покроковий рецепт

1. М’ясо попередньо маринуємо на 2 години: соєвий соус, перець, часник, оливкова олія. Все нарізаємо як на відео. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, додаємо крохмаль і обсмажуємо на сильному огне.

2. Прибираємо на паперовий рушник. Обсмажуємо яловичину 3-4 хв до рум’яного кольору і теж прибираємо на рушник. Смажимо цибулю до рум’яного кольору, додаємо перець і смажимо ще 2 мин.

3. Додаємо баклажани, м’ясо. Для соусу змішуємо всі інгредієнти і додаємо до овочів. Локшину заливаємо гарячою водою на 2 хвилини і відправляємо її до м’яса і овочів. Готуємо ще 2 хв і додаємо дрібно нарізаний огурчик.

Відео рецепт 👇