Той самий сливовий пиріг з The New York Times. Справжню історію, від початку до кінця, можна дізнатися, якщо просто набрати в пошуковику “plum torte new york times”: перші посилання в списку — це і повинні бути оригінальні дані. “У цьому рецепті є щось гірко-солодке, як і в самому пирозі. Літо йде, його змінює осінь — ось головний зміст вашої щорічної публікації. Не гнівайтесь на нас” — так у 1989-му один читач газети The New York Times пояснював, чому редакцію завалили тисячами розгніваних листів, коли було прийнято рішення більше не публікувати рецепт знаменитого сливового торта, який так у всьому світі до сих пір і називається: Plum torte від газети The New York Times. Приємного апетиту, друзі! Кількість інгредієнтів розрахована на форму діаметром 18-20 див.
Інгредієнти
•Борошно-120 гр.
•Цукор-130 гр.
•Вершкове масло-140 гр.
•Яйце-2 шт.
•Розпушувач-1 ч. л
•Зливу-200/300 гр.
•Кориця-1 ч. л+1 ч. л цукру на обсипання.
Сливовий пиріг з The New York Times покроковий рецепт
1. Розтоплене вершкове масло збиваємо з цукром , додаємо яйця і знову збиваємо міксером. Просіваємо борошно з розпушувачем, замішуємо тесто.
2. Викладаємо тісто у форму змащену маслом , зверху в хаотичному порядку розкладаємо нарізану сливу (можна використовувати персики, абрикоси, але не ягоди).
3. Посипаємо зверху цукром з корицею. Відправляємо в духовку 200 ° на 40-45 минут.