Сливовий зефір на агарі в домашніх умовах

Як зробити смачний Сливовий зефір на агарі в домашніх умовах рецепт простий. Сливова класика. Вчіться робити зефір різними техніками, тільки так ви зможете обрати свого фаворита 🔥 Класична технологія, найхарактерніша і про всі її тонкощі можна розповідати дуже довго)) Але я постаралася показати в ефірі суть. Спробуйте зробити і Ви, не забувайте ділитися Вашими зефирными успіхами. 👌Віддавайте перевагу сливам з кислинкою і добре прогрійте готове сливове пюре в мікрохвильовці. Рецепт, ціла порція. Для ручного міксера необхідно розділити всі інгредієнти на 2.

Інгредієнти

В діжу міксера
70 г яблучного пюре
80 г сливового пюре
35 г білка
150 г цукру
Щіпка лимонної кислоти

В сотейник
280 г цукру
110 г води
7 г агару силою 900

Сливовий зефір на агарі в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Збиваємо масу до мах щільності, важливо що в процесі вона стала пишною і збільшилася в обсязі кілька разів. Сироп варимо на середньому вогні, визначаємо готовність по тонкій безперервно стікає нитки. Сироп вливаємо гарячим, на високих оборотах миксера.
2. Готову зефірну масу швидко відсаджуємо, вона виходить теплою і дуже швидко остывает.
3. Важливо! Правильно підготуйте яблучне і сливове пюре, якщо ваш зефір вийшов сирої всередині, то виною тому зайва волога в пюре.