Як приготувати смачну камбалу запечену в духовці рецепт простий. Ви дуже просили залишити цей рецепт в стрічці. Він простий, а камбала є практично в будь-якому магазині. Додайте в закладки, пересилайте рецепт друзям.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 90.5 16.5/2.4/0.1
⠀
Камбала розморожена 2 шт
Цедра лимона
Зубчик часнику
3 ст. л. оливкової олії
Сіль
Перець
Спеції італійські трави
Смачна камбала запечена в духовці покроковий рецепт
1. Камбалу надрізати як на відео. Видавити в піалу зубчик часнику, натерти цедру лимона, додати спеції і все це залити оливковою маслом.
2. Камбалу посолити з усіх боків і натерти ароматним маслом. Відставити на годину. В ідеалі. Так риба буде набере аромати трав і чеснока.
3. Викласти рибу на деко вистелений пекарської папером і запікати 20-35 хв. Духовку попередньо розігріти до 180°.
Відео рецепт 👇