Готуємо Смачні кабачкові оладки на сковороді рецепт простий. Обожнюю влітку робити такі. Дуже смачно, а по калоріях значно менше, ніж у класичних. І корисніше👌 Кабачкові оладки 100 ккал/ 100г 👍
Інгредієнти
КБЖУ на 100 р.
~100/3/3/15
Кабачок – 600 г
Яйця – 2 шт.
Борошно (у мене суміш рисової і кукурудзяної) – 100-120 р
Масло для смаження (у мене кокосове) – 10 г
Сіль – 1/4 ч. л.
Підсолоджувач – за смаком (у мене 1 мірна ложечка фіз-параду 7)
Смачні кабачкові оладки на сковороді покроковий рецепт
1. Кабачок натерти на тертці. Якщо занадто водянистий – злийте трохи зайвої рідини. Додати яйця і перемішати вилкой.
2. Потім кладемо сіль, підсолоджувач і борошно. Перемішуємо. Викладаємо ложкою на розігріту сковороду, трохи змащену маслом.
3. Смажити до золотистого кольору з кожної сторони (хвилини 2-3).