Смачний мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів в духовці

Як смачно зробити Смачний мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто
Масло вершкове – 115 р
Яйця – 2 шт.
Борошно – 100 г
Цукрозамінник – 1 ч. л (арт. на Wildberries 31978954), або цукор – 70 г
Мандарини – 2 шт.
Розпушувач – 1 ч. л
Кориця – 1/2 ч. л

Для карамелі
Цукор – 100 г
Вода – 3 ст. л

Смачний мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів в духовці покроковий рецепт

1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо пару хвилин. Вводимо по черзі яйця, збиваємо після кожного додавання. Додаємо цукор, розпушувач, перемішуємо. Додаємо поступово борошно, перемішуємо вручну або на найнижчій скорости.

2. У форму для випікання укладаємо пергамент і часточки мандаринів. Присипаємо корицею. Краще робити з бортиками, оскільки якщо хоч трохи щільно не закривається форма, витече карамель. Для сиропу в каструлю всипаємо цукор, вливаємо воду, перемешиваем.

3. Далі готуємо на повільному вогні, не перемішуючи, поки суміш не придбає золотавий колір. Виливаємо сироп на мандарини. Зверху викладаємо тісто. Ставимо в духовку на 40 хвилин при 180С Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇