Смачний торт червоний оксамит з крем-чізом на згущеному молоці

Як зробити Смачний торт червоний оксамит з крем-чізом на згущеному молоці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– яйця – 3 шт⠀
– цукор – 300гр⠀
– рослинна олія – 300гр⠀
– кефір/ряжанка/пахта – 240гр⠀
– борошно – 300гр⠀
– какао – 2 ст. л⠀
– сіль – щіпка⠀
– розпушувач – 1 ч. л⠀
– сода – 1 ч. л⠀
– барвник червоний харчовий ⠀

Крем-чіз на згущеному молоці:⠀
– сирний сир – 500гр⠀
– варена згущене молоко – 150гр⠀
– вершки 33% – 300гр⠀

Смачний торт червоний оксамит з крем-чізом на згущеному молоці покроковий рецепт

1. рослинне масло Збиваємо з цукром і сіллю⠀ ⠀ – вводимо яйця по 1 шт , збиваємо⠀ ⠀ – змішуємо борошно з розпушувачем, содою і какао⠀ ⠀ – вводимо суху суміш і кефір(або ряжанку) по половині, збиваємо і вводимо залишки ⠀ ⠀ – в самому кінці вводимо барвник (по чуть-чуть, у мене пішло 2 ст л), перемішуємо⠀ ⠀ – випікаємо в 2 кондитерських кільцях, укріплених фольгою (діаметр 20см)⠀ ⠀ – режим 160гр 1год 10хв , готовність перевіряємо шпажкою!⠀ ⠀
2. З готових бісквітів знімаємо кільця, зрізаємо верхівки (вони підуть на обсипання)⠀ ⠀ – готуємо крем: збиваємо сир, варене згущене молоко і вершки до однорідності і пишності⠀ ⠀ – збираємо торт у кільці : бісквіт+крем+бісквіт+крем і ставимо на ніч у холодильник ⠀ ⠀

3. Вранці блендируем залишки бісквіта в крихту, знімаємо кільце, обмазуємо залишками крему боки торта для вирівнювання і обсипаємо крихтою⠀ ⠀ PS: крем виходить не такий щільний, як на вершковому маслі, але він не тече і стабілізує торт відмінно⠀