Смажена яловичина з цибулею і кускусом

Як смачно зробити Смажена яловичина з цибулею і кускусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо шалено смачне східне блюдо «КУСКУС» на НГ. Це таке блюдо, яке вимагає повтору

Інгредієнти

Яловичина 1 кг ( м’якоть)
Цибуля 2 шт
Соєвий соус 100 мл (50 мл для маринаду)
Сіль, перець за смаком
Червоний солодкий перець 1 шт
Жовтий солодкий перець 1 шт
Паприка
Часник 2-3 зубчики
Помідори Черрі 300 р
Кріп 100г
Кускус 200 р
Кунжутне насіння 0,5 с. л

Смажена яловичина з цибулею і кускусом покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо соломками, додаємо соєвий соус, спеції і закриваємо плівкою на 30 хвилин. Після, м’ясо протушкуйте на маслі під кришкою десь 20-30 минут.

2. Потім додаємо нарізану півкільцями цибулю, ще згасимо 10 хвилин, додаємо подрібнений часник, соєвий соус, приправу, але не солимо. Додаємо соломками нарізаний перець і підлогу ч. л. кунжутного насіння (за бажанням).

3. Далі, кускус заливаємо окропом, залишаємо на 10-15 хвилин, додаємо сіль, спеції і помідори, нарізані навпіл. Все гарненько змішуємо, от і все. Подаємо красиво і насолоджуємося, приємного апетиту!

Відео рецепт 👇