Смажені курячі сердечка з макаронами на сковороді

Смажені курячі сердечка з макаронами на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

🔹лоток курячих сердечок – 500 гр.
🔹морква – 1 шт.
🔹цибуля – 1 шт.
🔹макарони – 400 гр.
🔹томатна паста – 2 ст. л.
🔹свіжа зелень, перець, сіль, червоний перець, часник сушений(або 2 зуб. Свіжого)

Смажені курячі сердечка з макаронами на сковороді покроковий рецепт

1. У сердечок відрізаємо все зайве (прожилки, жир), розрізаємо навпіл і промиваємо під водою (очищаючи від згустків крові якщо є).

2. Обсмажуємо сердечка, виділиться волога, чекаємо поки вона майже вся пропаде і закидаємо дрібно порізану цибулю і терту моркву. Обсмажуємо 2 хвилини. Весь час помешиваем.

3. Закидаємо спеції. Сіль десь 0,5 ч. л. Додаємо томатну пасту. Все перемішуємо і додаємо 300 мл питної води. Перемішуємо і під кришку на 15 хв на середньому/трохи менше середнього огне.

4. Засипаємо макарони, заливаємо ще 800 мл Води, солимо (0,5 ч. л.). Перемішуємо і під кришку на середньому вогні на 13 хв. Зверху викладаємо свіжу зелень і готово. Це дуже смачно 🤤

Відео рецепт 👇