Сочевичні котлети з брокколі вегетаріанські простий рецепт. Головний секрет, щоб ваші котлети не розвалювалися – просто замочіть сочевицю, не потрібно її відварювати. Червону сочевицю можна замінити на зелену 👍🏻
Інгредієнти
Сочевиця
Брокколі
Сіль, перець, часник (або асафетида), тахін (кунжутна паста) -1 ст. л
Олія для смаження
Сочевичні котлети з брокколі вегетаріанські покроковий рецепт
1. сочевицю Залийте водою приблизно на годину (для зеленої – на 3-4 години). Промийте і злийте воду. Помістіть сочевицю в чашу блендера. Додайте всі інші ингредиенты.
2. Я роблю пропорцію сочевиці і брокколі приблизно 1: 1, але після замочування боби збільшуються в розмірі приблизно в 2 рази. Збийте блендером до однорідного стану фарша.
3. Сформуйте котлетки і обсмажте з двох сторін. Приготуйте гарнір. Котлетки чудово переживають заморозку, легкі в приготуванні і дуже вкусные.
Відео рецепт 👇