Як зробити смачні домашні соковиті Котлети з фаршу, батона, яйця, лука і молока на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Фарш 0.6 кг
мелений Цибулю в кашу 1 шт (200 гр)
Батон білий або хліб тостовий 2 шматка (50 гр)
Молоко 100 гр
Сіль 10 гр
Перець чорний 2 гр
Яйце 1 шт
сухарі і борошно
соковиті Котлети з фаршу, батона, яйця, цибулі і молока на сковороді покроковий рецепт
1. Так я написала точні пропорції, точніше не буває! Батон подрібнити руками, цибулю нарізати крупно, скласти в блендер все відразу, залити молоком і всю масу подрібнити в блендері. ВІДЖИМАТИ МОЛОКО НЕ ТРЕБА, як це роблять… типу батон замочити у літрі молока і віджати, навіщо?
2. Всі інгредієнти з’єднати, але не просто перемішати, і саме відбити руками (20 хвилин про миску або стіл) або як я іспользуйте міксер або тістоміс. Це найважливіший момент, на підприємствах такі котлети в фаршемесах вымешивают.
3. Зверніть увагу на консистенцію фаршу на початку замісу і в кінці! Смажимо котлети в сухарях або борошні, або суміш борошна і сухарів з двох сторін і пропарюють в духовці під фольгою хвилин 20-25.
4. Додайте трохи води і шматочки вершкового, аромат вийде незрівнянний. Всі!!! Це найсмачніші і найкращі котлети!!! З цієї кількості у мене виходить рівно 10-11 котлет по 100 гр, смачних котлет!