Соління кавунів шматочками на літрову банку на зиму мочені

Засолювання арбузов шматочками на літрову банку на зиму мочені мариновані простий рецепт. Нарешті в цьому році у мене дійшли руки до них!!!!! Так так так! Це консервовані кавуни!!!! Я пам’ятаю їх смак з дитинства. Але бабуся раніше їх солила в бочці. І ми їли кавуни аж глибокої зими. Тепер же, як виявилося, їх можна консервувати в банках. Хтось кладе часник та різні трави. Але я вирішила поекспериментувати без них, так як не пам’ятаю присмаку спецій. І ось вийшли такі красунчики. Подивимося, як вони простоять до зими в звичайних квартирних умовах. Може хто з вас теж захоче законсервувати кавуни, пишу рецепт.

Інгредієнти

Кавун

Сироп:
Вода 1 л
Цукор 3ст л
Сіль 1 сл л

Оцет 9% 7ч л влити в 1л банку.

Засолювання арбузов шматочками на літрову банку на зиму мочені покроковий рецепт

1. Отже, ріжемо кавун на порційні шматочки. Складаємо в простерилізовані банки. Заливаємо крутим окропом і прикриваємо простерилизованными кришками. Даємо постояти 20 минут.
2. Потім зливаємо воду з банок в раковину. Вона нам більше не знадобиться. Заливаємо крутим окропом банки другий раз. Так само даємо постояти 20 хвилин. Зливаємо. І готуємо сироп.
3. В літрову банку наливаємо оцет і одразу ж заливаємо киплячим розсолом. Закручуємо кришкою. Перевертаємо догори дном і закутуємо в ковдру до повного остывания.