Солодовий хліб з вяленою вишнею та мигдалем

Як зробити солодовий хліб з в’яленою вишнею та мигдалем рецепт простий. Пшеничний хліб з солодом як не можна краще доповнили вишня і мигдальні пелюстки. Але і без них він прекрасний.

Інгредієнти

240 гр пшеничного борошна
120 гр пшеничного закваски 100% вологості
100 гр полбяной цільнозерновий борошна (у мене пшеничне ц/з)
190-210 гр води
30-40 гр в’яленої вишні
20-30 гр мигдаль (пелюстки або рубаний)
16 гр меду
12 гр темного солодового екстракту
7 гр солі

Солодовий хліб з в’яленою вишнею та мигдалем покроковий рецепт

1. Змішати все борошно, закваску і 190 гр води до однорідності, накрити і залишити на 40 хвилин. Через 40 хвилин: Внести інші інгредієнти, крім вишні і мигдалю, і вимісити до еластичності. Можна додати 10-20 гр води, якщо борошно вологоємна. Перекласти в контейнер, накрити і залишити на 3,5-4 години при кімнатній температурі до збільшення в 1,5-2 раза.
2. Зробити 1-3 обминки з інтервалом 30-45 хвилин. Першою обминкой зробити ламінацію і внести добавки. Через 3,5-4 години: Розділити, округлити, накрити і залишити на 30 хвилин. Через 30 хвилин: Сформовать, як нравится.

3. Укласти в кошики, накрити і залишити на 4 години при кімнатній температурі або на 12-18 годин в холодильнику до збільшення в 1,5-2 рази. Через 4 години (12-18): Надрізати. Випікати при 250°С з парою 15 хвилин, далі без пари при 200°С ще 15-20 минут.