Солянка асорті з овочів зиму простий рецепт в банках.
Інгредієнти
1,5 кг помідорів
1,5 кг капусти
1 кг огірків
1 кг цибулі
1 кг моркви
0,5 кг болгарського перцю
⠀
150 г цукру
2 ст л солі
100 мл рослинного масла
100 мл 9% столового оцту
Лавровий лист, чорний перець горошок, коріандр горошок.
Солянка асорті з овочів на зиму покроковий рецепт
1. Всі овочі фрукти нашаткувати. Всі спеції додати. Перемішати. Помістити на вогонь. Перемішуючи акуратно довести до повного кипіння всій массы.
2. Продовжити варити 20-25 хв. ⠀ Підготувати банки і кришки. Помити. Обдати окропом. Кришки помістити в окріп на хв 3. ⠀
3. Заповнити банки солянкою. Закатать.
4. Укутати. Зберігати в будь-якому зручному месте.
Відео рецепт 👇