Сосиски в тісті «Корн-доги»

Як зробити Сосиски в тісті «Корн-дог» простий рецепт. Смачні ласощі для діток різних вікових категорій. Головний секрет у тесті! Воно дає смак, надає форму і набуває апетитний рум’яний вид і колір.

Інгредієнти

Сосиски — 10 штук;
Молоко (3,5%) — 150 мл;
Кукурудзяна борошно — 100 г;
Пшеничне борошно — 120 г;
Яйця — 2 шт;
Паприка солодка мелена — 1 ч. л.;
Чорний перець — щіпка;
Сіль — щіпка.

Сосиски в тісті «Корн-дог» покроковий рецепт

1. У великій мисці змішуємо всі інгредієнти, ретельно перемішуємо до однорідної густої маси, приємного жовтуватого кольору. ⠀ Сосиски ріжемо на дві половини, кожну наколюємо на дерев’яну шпажку з боку розрізу. ⠀ В сотейнику з товстим дном добре розігріваємо рафінована (для смаження у фритюрі) рослинна масло.
2. Краще взяти вузький і високий сотейник, масла налити стільки, щоб туди занурилася повністю наша заготовка. ⠀ Смажити краще по одній заготовці, щоб не було різкого падіння температури, так і контролювати сам процес так легше. ⠀

3. Сосиски краще, за годину до приготування, витягнути з холодильника, щоб вони трохи нагрілися, приблизно до кімнатної температури. ⠀ Кожну сосиску рясно змастити тестом за допомогою ложки, підняти над мискою так, щоб тісто трохи скло, рівне її обволакивая.
4. Кожну 1/2 сосиски обсмажувати в розігрітому маслі близько хвилини, до золотистого кольору. ⠀ При дуже високій температурі масла кляр може дати тріщину, це не страшно, він не відвалиться, просто потрібно зменшити нагрівання, температура впаде, процес смаження нормалізується. ⠀

5. Подавати з кетчупом, можна з гарніром, а можна і без. Готуйте із задоволенням!

Відео рецепт 👇