Домашній соус песто з базиліком, сиром пармезан і кедровими горішками простий рецепт 🌿 Самий універсальний, надає вишуканий смак страв і просто дуже смачний. Ось скрізь куди вам не лінь, можете його додавати. Салати, крупи, в якості соусу для випічки, на хлібець, в пасту ..скрізь.
Інгредієнти
50 г зеленого базиліка
80 г пармезану
90 г кедрових горішок
90 г оливкової олії
1-2 з часнику
Щіпка солі
Соус Песто з базиліком, сиром пармезан і кедровими горішками покроковий рецепт
1. Стебло не додаємо, тільки листочки. Консистенцію можна регулювати додаючи/збавляючи масло.
2. І смак в цілому можете регулювати за своїм смаком. Горішки замінювати не раджу, вони приємну солодкість придают.
3. Зберігаємо в щільно закритій ємності 2-3 недели.
Відео рецепт 👇