Соус Песто з базиліком, сиром пармезан і кедровими горішками

Домашній соус песто з базиліком, сиром пармезан і кедровими горішками простий рецепт 🌿 Самий універсальний, надає вишуканий смак страв і просто дуже смачний. Ось скрізь куди вам не лінь, можете його додавати. Салати, крупи, в якості соусу для випічки, на хлібець, в пасту ..скрізь.

Інгредієнти

50 г зеленого базиліка
80 г пармезану
90 г кедрових горішок
90 г оливкової олії
1-2 з часнику
Щіпка солі

Соус Песто з базиліком, сиром пармезан і кедровими горішками покроковий рецепт

1. Стебло не додаємо, тільки листочки. Консистенцію можна регулювати додаючи/збавляючи масло.

2. І смак в цілому можете регулювати за своїм смаком. Горішки замінювати не раджу, вони приємну солодкість придают.

3. Зберігаємо в щільно закритій ємності 2-3 недели.

Відео рецепт 👇