Спагетті з курячою грудкою у вершковому соусі з сиром на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
300-400 г спагетті
400 г курячої грудки
250 мл вершки (15-25%)
100-150 г сиру (у мене російський)
соняшникова олія
1 зубчики часнику
сіль за смаком
італійська трава
Спагетті з курячою грудкою у вершковому соусі з сиром на сковороді покроковий рецепт
1. Варимо до готовності курячу грудку. У каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь. У воду додаємо сіль , соняшникова олія і перекладаємо спагетті. Варимо до стану al dente, тобто міцні на зубок і повинні залишатися трохи сирі, упругие.
2. Поки вариться спагетті, ми ріжемо на кубики вже варену курячу грудку. Коли спагеті вже приготувалися, відправляємо їх на друшляк, даємо стекти всій воді і потім в сковороді обсмажуємо 2 хвилини на соняшниковій олії, додаю шматочки грудки.
3. Все добре перемішуємо. І в гарячі спагетті додаємо вершки, ще раз гарненько перемішуємо. Наприкінці щедро посипаємо тертим сиром і тертим часником .
Відео рецепт 👇