Суп розсольник з перловкою і м’ясом індички простий рецепт. Наваристий суп з перловкою барлі. На вулиці дуже різко похолодало … що може бути краще в таку погодка, ніж зігріваючий домашній супчик і булочка …! Рекомендую спробувати!
Інгредієнти
Стегно -800 грам ( індичка , свинина на вибір );
Перловка -130 грам;
Морква -1 шт;
Лук -1 шт;
Часник -1 шт;
Бекон копчений -2 смужки ;
Огірки мариновані -3 шт.
Зелень петрушки і солодкий перець
Булочки:
Борошно -350 грам;
Вода-200 мл;
Мед -1 ст. л;
Сіль 1 ч. л;
Дріжджі сухі -5 грам;
Масло рослинне-3 ст. л.
Суп розсольник з перловкою і м’ясом індички покроковий рецепт
1. Готуємо бульйон. Цибулю і моркву розрізаємо на 2 частини, обсмажуємо. Викладаємо м’ясо цілим шматком і заливаємо водою, солимо. У мене каструля 4 літри . Після закипання знімаємо піну і готуємо на повільному вогні 1,5 -2 ч. М’ясо обробляємо на волокна , бульйон процеживаем.
2. Перловку промиваємо 3-4 рази і запарюємо гарячою водою на 1-2 ч. Пересмажуємо прямо у каструлі цибулю, моркву і бекон. Додаємо перловку і смажимо все разом 5 хвилин. Додаємо м’ясо і заливаємо бульйоном. Готуємо 40-50 хвилин на повільному вогні. Огірки натираємо на крупній тертці і отжимаем.
3. Смажимо на олії до скоринки. Відправляємо в суп . Я ще додаю маринований солодкий перець. Можна свіжий. В самому кінці закидаємо зелень і часник. Гострий 🌶 Перець за смаком. Наполягаємо 30 хвилин! В таку погодка, з сметаной.
4. Булочки: У воді розводимо мед . Борошно з’єднуємо з сіллю і дріжджами і додаємо масло. Замішуємо тісто. Ділимо на 10 частин і формуємо булки . Присипаємо манкою (з твердих сортів ) або семолиной пергамент і викладаємо. Робимо надрізи і відправляємо в духовку піднятися 60* 20-30 хвилин .
5. Дістаємо, скроплюємо водою. Духовку розігріваємо до 250* і відправляємо хліб. Готуємо 5 хвилин, опрыскиваем і ще 5-7 хвилин. Дістаємо , накриваємо рушником і даємо відпочити .. але у моїх не було терпіння 😂 Булочки з хрусткою скоринкою і м’які всередині. Змащуємо сирним сиром і додаємо в’ялені томати і зелень … все разом це дуже смачно !