Як смачно зробити Суп тортілья з курячими кесадильями і огірками Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Суп-тортілья з курячими кесадильями і пікантними маринованими огірками.
Курячий бульйон:
2 фунта курячих кісток, сирих (спини, шиї, ноги і т. Д.)
1 жовта цибулина, розрізана на четвертинки, з коренем у такті
2 великі моркви, вимиті і нарізані на 2 шматка
4 зубчики часнику
2 чайні ложки сушеного мексиканського орегано
½ чайної ложки насіння кмину
2 курячі грудки без кісток і шкіри
Гострі мариновані огірки (Халапеньо в эскабече):
1 столова ложка нейтрального масла, такого як канолова
1 фунт халапеньо, промити і висушити, нарізати довгими смужками, видалити плодоніжки і насіння (за бажанням)
1 фунт моркви, очищеної і нарізаної по діагоналі товщиною близько ¼ дюйма
½ білої цибулини, нарізаною тонкими скибочками товщиною близько ¼ дюйма
6 зубчиків часнику, очищених
1 чайна ложка кошерної солі
2 лаврових листа
1 чайна ложка чорного перцю горошком
1 чайна ложка сушеного орегано, переважно мексиканського
½ чайної ложки насіння кмину
2 чашки дистильованого білого оцту
2 чашки води
1. Розігрійте духовку до 450 °F (232C) і запікайте кістки і овочі протягом 45 хвилин – 1 години, поки кістки не карамелизуются. У велику каструлю додайте обсмажені овочі з кісточками, орегано і кмин і влийте 12 чашок води. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь. Як тільки закипить, додайте курячі грудки і готуйте близько 10-15 хвилин, до готовності при температурі 165F (74C). Вийміть курячі грудки з бульйону і подрібніть, як тільки вони досить остынут.
2. Відкладіть до готовності до вживання, бажано в герметичному контейнері в холодильнику. Дайте бульйону настоятися на повільному вогні не менше години, якщо у вас є час, знімаючи піну і відкидаючи всплывшую на поверхню гидоту. Бульйон процідіть і охолодіть перед охолодженням, якщо не використовуєте відразу. Бульйон можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику до 5 днів або 3 місяці в морозильній камері. Приготуйте пікантні мариновані огірки: Поставте велику каструлю з товстим дном на середній вогонь. Як тільки нагріється, додайте масло і дайте маслу нагреться.
3. Додайте овочі, посоліть і обсмажуйте, періодично помішуючи, поки вони не почнуть розм’якшуватися, близько 5 хвилин. Додайте спеції і продовжуйте готувати ще 5-10 хвилин, поки овочі не стануть м’якими, а цибуля не стане прозорим. Зменшіть вогонь, якщо що-небудь почне підрум’янюватися. Додайте оцет і воду і тушкуйте 5-10 хвилин, поки халапеньо не придбають армійський зелений колір. Зніміть з вогню і дайте охолонути, перш ніж перекласти в герметичні контейнери з крышками.
4. Приготуйте суп з тортильї: увімкніть гриль на максимум або поставте велику чавунну сковороду на середньо-сильний вогонь. Обсмажте помідори, часник і цибулю, поки вони не підрум’яняться. Злегка підсмажте сушений перець чилі, але не пригорайте.
Як тільки зубчики часнику підрум’яняться, вийміть їх з сковороди, а коли вони досить охолонуть, очистіть від шкірки і видаліть її. Перекладіть всі овочі в блендер і додайте 2 чашки курячого бульйону і шматочки тортилії. Збийте до отримання однорідної массы.
5. Перелийте суміш у велику каструлю і додайте ще 4-6 чашок курячого бульйону, в залежності від того, наскільки густим або рідким ви віддаєте перевагу суп (майте на увазі, що суп трохи загусне по мірі приготування).
Посоліть, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до кипіння, дайте покипіти близько 30 хвилин. Поки суп вариться, приготуйте смужки тортильї: Приготуйте хрусткі смужки тортильї: Поставте сковороду з високими стінками на середній вогонь і наливайте масло, поки воно не стане приблизно на ½ дюйма глубиной.
6. Дайте маслу нагрітися близько 1 хвилини, перш ніж додавати близько ⅓ смужок тортилії (ви ж не хочете, щоб сковорода була переповнена). Обсмажуйте, періодично помішуючи, до золотистої скоринки.
Перекладіть на застелену паперовим рушником тарілку і / або деко, посипте великою кількістю солі. Повторюйте, поки всі смужки тортильї не будуть обсмажені. Відкладіть до готовності до подаче.
7. Приготуйте курячі кесадільї: Розігрійте велику сковороду на середньому вогні. Викладіть тортилью на сковороду, дайте їй прогрітися близько 30 секунд, потім переверніть (не соромтеся робити по 2 за раз, якщо ваша сковорода досить велика, або скористайтеся 2 сковороди, щоб прискорити процес). Підлогаожите добру жменю тертого сиру в центр тортильї, залишаючи близько сантиметра вільного простору краям.
8. Посипте одну сторону тортильї ложкою подрібненої курки і гострих овочів, якщо використовуєте. Хай вони готуються близько 30 секунд, перш ніж скласти навпіл. Готуйте ще 1-2 хвилини, перевертаючи один або два рази, поки сир не розплавиться, а нутрощі не стануть горячими.
9. Повторюйте стільки разів, скільки захочете. Наріжте на трикутники, якщо хочете. Перед подачею спробуйте суп на предмет приправи і при необхідності підправте. Розлийте суп по тарілках і посипте кесо фреско, авокадо і кинзой.
10. Полийте гострим соусом, якщо використовуєте, потім щедро видавіть лайм поверх усього. Зверху викладіть хрусткі смужки тортилії і подавайте разом з кесадильями.