Як зробити Супер шоколадний пиріг кіндер рецепт простий в духовці. Для таких же ласунів, як і я! Розсипчасте пісочне тісто і ніжна шоколадно-вершкова начинка, залишається тільки налити гарячий чай і насолоджуватися цим солодким безумством😍 Єдиний мінус – багато не з’їси, дуже ситно 😂 я подужала 2 маленьких шматочка)) Давайте готувати!
Інгредієнти
Для тесту
⁃ Масло вершкове 90 гр
⁃ Жовток 1 шт
⁃ Ванілін
⁃ Цукор 70 гр
⁃ Борошно 140 гр
⁃ Розпушувач 1/3 ч. л.
⁃ Шоколад з орео 50 гр
⠀
Для начинки:
⁃ Молоко 10 мл
⁃ Шоколад з орео 35-40 гр (2 смужки)
⁃ Кіндер шоколад 4 палички
Супер шоколадний пиріг кіндер покроковий рецепт
1. Для тіста:
⁃ Масло кімнатної температури міксером збиваємо з цукром
⁃ Додаємо ванілін і жовток, ще раз змішуємо
⁃ Додаємо борошно і розпушувач, замішуємо тісто
⁃ Кришимо шоколад і вмішуємо в тісто
⁃ Ділимо тісто на 2 частини, одна з них буде більше, це основа і бортики, а друга – це кришечка)
⁃ У мене для цього пирога маленька форма (діаметр приблизно 12 см), тому високі бортики. Викладаємо першу частину форму і утрамбовуємо, не забуваючи зробити бортики. Залишаємо і переходимо до начинки👇🏼
⁃ Масло кімнатної температури міксером збиваємо з цукром
⁃ Додаємо ванілін і жовток, ще раз змішуємо
⁃ Додаємо борошно і розпушувач, замішуємо тісто
⁃ Кришимо шоколад і вмішуємо в тісто
⁃ Ділимо тісто на 2 частини, одна з них буде більше, це основа і бортики, а друга – це кришечка)
⁃ У мене для цього пирога маленька форма (діаметр приблизно 12 см), тому високі бортики. Викладаємо першу частину форму і утрамбовуємо, не забуваючи зробити бортики. Залишаємо і переходимо до начинки👇🏼
2. Для начинки:
⁃ На водяній бані розтоплюємо молоко і шоколад з орео
⁃ Виливаємо на нашу основу і розподіляємо
⁃ Викладаємо смужки кіндера
⁃ Розкачуємо невелике коло (як форма) і акуратно переносимо на наш пиріг, вирівнюємо і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин
⁃ Остуджуємо не менше 2 годин, потім дістаємо з форми👍🏻
⁃ Поки пиріг ще тепленький, шоколад трохи випливає при нарізуванні😍
⁃ На водяній бані розтоплюємо молоко і шоколад з орео
⁃ Виливаємо на нашу основу і розподіляємо
⁃ Викладаємо смужки кіндера
⁃ Розкачуємо невелике коло (як форма) і акуратно переносимо на наш пиріг, вирівнюємо і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин
⁃ Остуджуємо не менше 2 годин, потім дістаємо з форми👍🏻
⁃ Поки пиріг ще тепленький, шоколад трохи випливає при нарізуванні😍
3. Наливаємо гарячий чай і насолоджуємося!
Відео рецепт 👇