Як зробити Святкове печеньев коробці на Новий Рік рецепт простий. 12 ідей печива з 1 тіста. Я підготувала для вас рецепт чудового печива, які можна приготувати як для себе, так і у подарунок, зібравши коробочку в тематичному стилі.
Інгредієнти
Вершкове масло – 400 г
Цукрова пудра – 200 г
Сіль – 1/2 ч. л.
Яєчні жовтки – 2 шт
Борошно – 600 г
червоний барвник
Зелений барвник
Цедра 1 лимона
Какао – 12 р
Кориця – 1 ч. л
Для декору:
Плитки шоколаду:
Білий шоколад
Молочний шоколад
Шоколад з клубним смаком
Горішки
Кокосова стружка
Святкове печеньев коробці на Новий Рік покроковий рецепт
1. 1. Розм’якшене вершкове масло збити міксером.
2. Додати до масла цукрову пудру і сіль. Збити пару хвилин.
3. Введіть жовтки в масу і знову збийте.
4. Введіть борошно і вимісити м’яке тісто, яке ледь прилипає до рук.
5. Розділіть тісто на 4 частини.
6. У першу частину додайте 8 грам какао і вимісіть тісто.
7. У другу частину додайте зелений барвник і цедру лимона. Вимісіть тесто.
2. Додати до масла цукрову пудру і сіль. Збити пару хвилин.
3. Введіть жовтки в масу і знову збийте.
4. Введіть борошно і вимісити м’яке тісто, яке ледь прилипає до рук.
5. Розділіть тісто на 4 частини.
6. У першу частину додайте 8 грам какао і вимісіть тісто.
7. У другу частину додайте зелений барвник і цедру лимона. Вимісіть тесто.
2. 8. У третю частину додайте 4 грама какао, червоний барвник та корицю. Вимісіть тісто.
9. Четверту частину залиште незмінною.
10. Оберніть кожну кульку тесту в харчову плівку і приберіть в холодильник мінімум на 1 годину.
11. Після закінчення часу дістаньте один шар тіста і розкачати між двома пергаментними паперами в тонкий пласт. Виріжте потрібної форми печива. Печива відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин.
12. ВАЖЛИВО! Обрізки тіста приберіть в холодильник, і приступайте до роботи з ним тільки через 15 хвилин. Готовий лист
13. Поки готується одна партія печива формуйте наступну партию.
9. Четверту частину залиште незмінною.
10. Оберніть кожну кульку тесту в харчову плівку і приберіть в холодильник мінімум на 1 годину.
11. Після закінчення часу дістаньте один шар тіста і розкачати між двома пергаментними паперами в тонкий пласт. Виріжте потрібної форми печива. Печива відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин.
12. ВАЖЛИВО! Обрізки тіста приберіть в холодильник, і приступайте до роботи з ним тільки через 15 хвилин. Готовий лист
13. Поки готується одна партія печива формуйте наступну партию.
3. 14. Готовим печеньям дайте повністю охолонути.
15. Прикрашати печива можете будь-яким зручним для вас способом: глазур’ю, шоколадом, посипками та ін
16. Якщо використовуєте шоколад, то розтопіть його в мікрохвильовці по 15-20 секунд, після кого рази перемішуйте. І повторюйте цей етап до тих пір, поки у вас не розплавиться весь шоколад. Готовим розтопленим шоколадом прикрашайте печива.
17. Дайте шоколаду стабілізуватися на печиві. Для цього залиште печива при кімнатній температурі ( бажано в прохолодному місці не більше 23-20 градусів) мінімум на 8 годин.
18. Готові печива!
15. Прикрашати печива можете будь-яким зручним для вас способом: глазур’ю, шоколадом, посипками та ін
16. Якщо використовуєте шоколад, то розтопіть його в мікрохвильовці по 15-20 секунд, після кого рази перемішуйте. І повторюйте цей етап до тих пір, поки у вас не розплавиться весь шоколад. Готовим розтопленим шоколадом прикрашайте печива.
17. Дайте шоколаду стабілізуватися на печиві. Для цього залиште печива при кімнатній температурі ( бажано в прохолодному місці не більше 23-20 градусів) мінімум на 8 годин.
18. Готові печива!
Відео рецепт 👇