Сирна паска без дріжджів з родзинками рецепт простий і смачний! Пишний, ніжний, ароматний і дуже смачний! Просто й швидко! 🙂 Вдалий рецепт 🤗
Інгредієнти
Вершкове масло кімнатної температури 120 р
Цукор 180 р
Ванільний цукор 1 ч. л.
Сіль щіпка
Яйця кімнатної температури 3 шт
Сир 200 р
Борошно 250 г
Розпушувач 1ч.л.
Ізюм, цукати 100-150 р
Цедра 1 апельсина за бажанням
Сирна паска без дріжджів з родзинками покроковий рецепт
1. В миску, додаємо вершкове масло кімнатної температури, сіль, ванільний цукор, цукор. 1-2 хв На високій швидкості міксера перемішуємо. Далі будемо вводити по одному яйця кімнатної температури. Ввели одне яйце до маслу і добре збиваємо міксером приблизно 2 хв .
2. Так проробляємо з усіма яйцями: вводимо яйце збиваємо 2 хвилини – маса при цьому повинна біліти і збільшуватися в об’ємі. Далі додаємо цедру апельсина і м’який сир (якщо у вас сухий сир, як у мене, пробийте його блендером). Збиваємо Міксером 1 хвилину. Далі в кілька прийомів просіваємо розпушувач і муку.
3. Міксер вже не використовуємо, а все перемішуємо лопаткою. Сирна маса повинна бути дуже повітряної і ніжною. Форму заповнюють на 2/3. З цієї кількості тесту виходить 2-3 невеликих паски. Випікаємо в розігрітій духовці до 180° приблизно 40 минут.
4. Якщо ви бачите , що вгору почав підгоряти, але паски ще вологі всередині – то накрийте паска зверху фольгою і печіть далі. Часу на випічку може знадобитися більше або менше – все залежить від вашої духовки.
5. Готовність паски перевіряємо так: встромлена в середину дерев’яна паличка повинна виходити абсолютно сухої без залишків вологого тесту. Всім вдалої випічки і приємного апетиту!
Відео рецепт 👇