Сирна Паска «Снікерс» з солоною карамеллю всередині… 🤤 Кому сподобається рецепт, поставте лайк і ✔️ в коментарях, щоб я розуміла, що вам подобається те, що роблю і чи є сенс публікувати сюди рецепти. Для мене це дуже важливо ❤️
Інгредієнти
на форму 9х9 см і верхівкою 4х4 см:
270 гр сиру 5-9%
2 жовтки
50 гр цукру
50 гр вершкового масла
1 гр ваніліну
жменю арахісу
жменю шоколаду/шок.крапель
50 гр вершків 33-35%
30 го молочного шоколаду
Сирна Паска «Снікерс» з солоною карамеллю покроковий рецепт
1. Візьміть однорідний сир або пробийте його блендером до однорідності. додайте жовтки, цукор, м’яке вершкове масло і збийте до пишноти. викладіть масу в сотейник і, постійно помішуючи, доведіть до перших бульбашок на середньому вогні. охолодіть на крижаній бані, помістивши для цього сотейник в ємність більшого діаметра з холодною водой.
2. Періодично помішуйте до повного охолодження. приберіть в холодильник на 2 години. в цей час зваріть солону карамель за улюбленим рецептом. мій рецепт є в уроці по торту «медовик» (його ціна всього 1 рубль). дайте їй охолонути. ▪️холодні вершки збийте до жорсткий піків і частинами вмішайте до сирної маси. ▪️додайте ваніль, арахіс, шоколад, перемешайте.
3. Розділіть масу на дві частини. одну змішайте з розтопленим шоколадом, другу з 1-2 ч. л. карамелі поставте пасочницу в глибоку миску, застелити марлею і викласти сирну масу шарами: шоколадний шар ➡️ карамельний➡️ шоколадный.
4. Зробіть невелике заглиблення в шоколадній масі і вилийте в неї солону карамель. Потім зверху знову викладіть шарами масу. Про бажанні можна зробити 2 карамельних слоя.
5. Я навіть пошкодувала, що так не зробила 😀 ▪️ приберіть форму під пресом в холодильник мінімум на 12 годин. Готово! Неймовірно смачна паска виходить ❤️
Відео рецепт 👇